<body>

Kloner og Stjernekrig på issuu

Jeg har leget lidt med nye måder at publicere mine ting på. En fancy app er issuu, som giver mulighed for at uploade bøger og magasiner i et lækkert layout. Her ses min gamle science-fiction bog Kloner og stjernekrig som jeg skrev sammen med Kristian Mørk og Ide Hejlskov i 2000 (med ny forside). Den kan selvfølgelig som altid også læses kvit og frit online i blog-form på http://klonerogstjernekrig.blogspot.com/

Labels: ,

“Kloner og Stjernekrig på issuu”

  1. Blogger Martin Ferro-Thomsen Says:

    Super! Har ikke læst SF siden senhalvfemserne hvor den stod på Gibson og Dick. Får helt lyst nu igen. Fedt at I har en vis hr. Madsen med, har hører han (også) hjemme.


about


Robin Engelhardt, Copenhagen

search

recent posts

recent comments

archives

labels

PublicationsERGO- naturvidenskabens filosofiske historie (Lindhardt og Ringhof, 2007)


Hazardcard - a learning game
- play, buy and create


Jeg er bevæbnet og har tømmermænd - udvalgte trusselsbreve fra Rigspolitiets arkiv (PeoplesPress, 2008)


Jeg tager bomben med når jeg går - udvalgte trusselsbreve m.m. fra Rigspolitiets arkiv (PeoplesPress, 2009)